Algemene leveringsvoorwaarden

Algemeen
Leveringsvoorwaarden van NummerTen, gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht, Nederland, op het adres: Vleeshouwersstraat 60, 3311 CS, Dordrecht. NummerTen is ingeschreven in het Handelsregister te Dordrecht onder nummer 84429828.

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij NummerTen als leverancier van producten optreedt.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van NummerTen zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. NummerTen heeft het recht de overeenkomst te ontbinden. Prijswijzigingen, zetfouten, afwijkingen in afbeeldingen en geplaatste teksten blijven altijd onder voorbehoud. NummerTen kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Overeenkomst
De koopovereenkomst tussen NummerTen en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging op het scherm wordt vertoond.

Levertijden en verzenden
Na ontvangst van je betaling wordt het bestelde artikel binnen een paar werkdagen geleverd op het adres dat je ons hebt opgegeven. Als het een cadeautje betreft, kun je dat vermelden bij de opmerkingen, dan pakken we het voor u in. We houden onze website up to date, maar mochten wij onverhoopt het artikel toch even niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact met je op.
De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn in Euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. De kosten voor verzending worden door NummerTen in rekening gebracht.

Betaling
NummerTen bevestigt uw bestelling met bevestiging van uw bestelling per e-mail op het door u opgegeven e-mail adres. Als u middels iDeal betaalt zal het bedrag gelijk in uw scherm verschijnen en zult u van ons een bevestiging ontvangen.

Retouren
Indien je een product niet wenst af te nemen, heb je het recht om in overleg met ons het artikel binnen 7 dagen na aflevering aan ons retour te zenden. Retourzendingen worden geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is en het product geen gebruikssporen vertoont. De verzendkosten en de kosten voor het retourzenden komen voor jouw rekening. Retour zenden kan pas naoverleg met ons. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Heb je klachten over de verzending of over de producten, neem dan zo snel mogelijk telefonisch (06 18 25 46 81), of per email (nummerten@gmail.com) contact met ons op zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.

On- en offline winkelen

In onze webshop vind je een selectie van onze prachtige producten, maar in onze fysieke winkel in Dordrecht ontdek je ons volledige assortiment. Terwijl online winkelen gemak biedt, nodigen we je uit om de sfeer van onze winkel te ervaren, onze producten te zien en persoonlijk advies te krijgen. Breng een bezoek en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie handgemaakt glas en meer. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van het perfecte stuk.